DU SKAL FØLE DEG VELKOMMEN HOS OSS!

I våre flotte lokaler ønsker vi at du skal føle deg ivaretatt.

For å korte ventetiden har vi flere sittegrupper tilgjengelig. Her kan du nyte en kopp kaffe eller te. Vi har dagens aviser, endel magasiner og TV tilgjengelig i kundeloungen i andre etasje. Om du ønsker kan du også benytte vår kunde-pc.

Vi er stolte over å ha alle våre biler, både nye og brukte, innendørs. Her kan du tusle rundt i ro og fred i våre lyse og trivelige salgshall. Våre selgere står klare til å hjelpe deg å finne din neste bil.

FOTOGALLERI

HVORFOR VELGE TEKNISK BUREAU HARSTAD?

  • Hos oss får du et enkelt og trygt bilhold.
  • Vi er de beste til å ta vare på din Peugeot, Kia eller Mercedes-Benz.
  • Våre medarbeidere er under kontinuerlig opplæring/sertifisering, og sitter inne med den største kunnskapen om våre bilmerker.
  • La våre fagfolk ta hånd om din bil!
  • Kvalitet lønner seg alltid!
  • Vi tilbyr «Service med aldersrabatt». Les mer >>

HISTORIEN OM OSS

1952

I 1952 etablerte Albin Salminen et mekanisk verksted under navnet ”Albin Salminens Mekaniske Verksted”. Firmaet var da et mekanisk verksted og utførte reperasjoner av motorredskaper.

1961

I 1961 ble et nytt bil- og traktorverksted tatt i bruk i Andreas Lindsgt 11 og navnet ble endret til «Salminens Bil og Traktorverksted».

1966

I 1966 ble firmaet bilforhandler og navnet ble igjen endret. Denne gang til «Salminens Bilverksted». Bedriften startet med salg av Renault og solgte dette merket til og med 1981. Selskapet var også Saabforhandler i perioden 1974 – 1978.

1981

Siden 1981 har bedriften vært forhandler av Mercedes-Benz person-, vare- og lastebil. Samme år ble firmaet et AS, og firmanavnet ble «Salminens Bilverksted AS». I 1981 startet vi også salg av Talbot person- og varebiler. Dette merket ble tatt ut av salg i Norge i 1985.

1983

I 1983 ble Salminen forhandeler av Peugeot person- og varebiler. I perioden 1972 – 1996 var vi også forhandler av campingvogner.

1985

Selskapet hadde vokst kraftig siden oppstarten i Andreas Lindsgt. og behovet for større lokaler meldte seg. I 1985 var et nytt anlegg på plass i Autoveien 3. Bygget inneholdt både salgsavdeling, delelager, og verksted for person- og lastebiler.

2002

I 2002 feiret firmaet 50 år  – og selskapet foretok en modernisering, og laget en mer framtidsrettet profil. Dette førte til endring av firmanavn til «Salminen AS». Selskapet ekspanderte kraftig på nittitallet, og lokalene i Autoveien begynte å bli for små.

I 2002 kjøpte selskapet tomt på Stagnes Syd utenfor Harstad. Med en solid økonomisk ryggrad startet selskapet i 2005 byggingen av et nytt og moderne bilsenter på 4000 m2.

2006

15 februar 2006 åpnet selskapet dørene i distriktets største og flotteste bilsenter.

Med vårt nye bygg har vi satset på våre kunder og ansatte. Vi har stor kapasitet både på person-, vare- og nyttekjøretøysiden. I 2010 startet vi opp med Mitsubishi Fuso Trucs, og i juni 2011 ble vi forhandler av KIA personbiler. I vårt flotte bilsenter kan du se og oppleve våre nye og brukte biler innendørs.

Selskapet er 100% eid av familien Salminen. Hhv. Hege, William og Willy. I dag har selskapet 30 dyktige medarbeidere som hver eneste dag streber etter å gi deg den ypperste service.

I dag

I 2019 solgte familien Salminen bedriften til Teknisk Bureau, som styrker sin satsing på Nord-Norge med flere oppkjøp. Du vil treffe samme ansatte, service og tilbud som tidligere i Teknisk Bureau Harstad AS.

Vi gleder oss til fortsettelsen og hjertelig velkommen innom oss.

Steve Eliseussen
Daglig Leder